....

Ojoj. Just nu borde jag inte sitta här. Jag ska bara varva ner, lite. Jobbade delat idag, med lönesamtal mitt mellan passen. Olägligt lagt, av mig. Förmodligen låg jag på topp då och tänkte på allt vettigt jag kunde uträtta innan och efter samtalet. Så kändes det inte idag, hade helst velat sova hela dagen. Den här veckan är riktigt tuff, jag jobbar mycket redan från början då jag egentligen skulle varit ledig i helgen. Då brukar själva veckorna vara ganska fulla. Den här veckan jobbar jag dock ett delat pass åt min kollega, dessutom har jag tagit på mig en extra helg. Eller, jag ville ha semester nästa helg, men då det var problem med bemanningen den här helgen bytte jag, och jobbar nu istället. Nästan vecka kommer vara skitsoft, men det får jag lida för nu.

Lönesamtalet gick bra. Enbart positiv respons, och när jag frågade om det fanns något negativt/kritik/något att förbättra så fanns det inte. Känns riktigt bra, det. Jag är bäst :-) (jag kan väl få tycka det en stund i alla fall)

Efter mitt kvällspass passade jag på att helghandla. Egentligen gör jag det på fredagarna, men jag var så trött efter jobbet idag, och Björn messade att mjölken var slut. Tänkte att om jag gör det nu så slipper jag i morgon. Förhoppningsvis. Väl hemma hade jag svårt att varva ned. Konstigt nog, eftersom jag var (är) så trött och ryggen värker. Hann plocka i och ur diskmaskinen, plocka undan saker från bänkarna, gno spisen ren samt plocka undan leksaker och gå igenom några högar med papper. Fasen, det är ju fredag i morgon. Vill inte att det ska se så rörligt ut då, hatar småplock. Det är tidsödande, man blir aldirg klar. 

Satte igång en ny maskin tvätt, körde in lite underkläder i tumlaren (energibov - japp. slö - japp), hängde en maskin tvätt och vek/sorterade in hemskt mycket ren tvätt. Har även tagit ut soporna, gått och postat ett brev samt rastat Sonya. Och såklart plockat fram kläder åt mig och barnen till i morgon. Nu ska jag faktiskt hoppa in i duschen. Längtar efter att få lägga mig. Ställa klockan (makalösa 04.30 står den på. Huvva. Varje jobbmorgon ringer den så tidigt. Och jag går upp halvtimmen efter. Visst får man vara trött den här tiden på kvällen då?)

Har fått många mail och telefonsamtal avklarade också. Egentligen ska sådant inte tas från egen mobil, inte på egen tid och inte med egna pengar. Men, ibland (allt för ofta) bjuder jag på det. Hoppas jag får igen det när nya löneförhöjningen kommer. Då blir jag glad.

Nu blev det här en rapport om allt jag fått utfört. Var inte riktigt meningen. (påminner mig om en ytligt bekant på facebook som alltid skriver att hon har plockat av körsbordet efter maten och torkat det. Eh, wow. Eller? Onödig info kan jag tycka. Jag börjar luta åt det håller jag med, men min dagsrapport.)

Är så sjukt godissugen att jag inte vet var jag ska ta vägen. Salt. Lakrits. Chips. Åhhhhhh. Vet ni, jag kastade de upphällda chipsen nu ikväll, för jag kan inte låta bli att nalla om de står framme. Ner i sopen bara, och ut med påsen. Samma sak med kolakakorna jag bakade. De var så härligt hård/sega. Smakade en, sedan ner i soporna. Chipsen var gamla, och kakorna är en vecka gamla. Inte slöseri att kasta då, väl? Jag klarar inte att ha det framme. Frestelsen blir för stor. Åhh.

Nä, nu ska jag duscha. Håller på att vika mig dubbel av trötthet.

Ha en bra helg kära vänner. Jag ska ha fredagsmys. Jobba. Umgås med Cicci, hälsa på Maria som firar sig. Och förhoppningsvis hinna pussa på barnen.

(kan avslöja en sak: jag är sjuk i huvudet. Elis sov hos morfar, och när inte han kommer in till oss på nätterna blir det så tomt. Tidigt i morse gick jag in till Alvin och hämtade in honom till oss. Jag måste vara den enda morsan i värlsen som hämtar in barnen till sig. Istället för tvärt om. Men det är så mysigt att snusa honom i nacken, och kunna väcka honom lite försiktigt. Ligga och prata, och klappa på honom. Det blir inte alls samma sak att gå in i hans rum och försöka vecka honom.)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0