Cirkus Nybblegatan.

Gudars, barnen far som vildar med Sonya i koppel. Hennes klor rispar och ekar mot de (stenhårda) nylagda golven och man kan tro att hon aldrig får klorna klippta. Barnen är helt galna och fruktansvärt överspeedade, jag bara väntar på ett brak och sedan någon som blir ledsen. Flydde in till datorn en stund, för att kunna andras lite. Bara några minuter.

Vi har lussat på dagis idag, handlat, hälsat på gammelmormor och sedan fick morfar ett besök. Och så åkte vi hem och nu har jag provbakat sirapsbröd, som står i ugnen. Barnen älskade smeten och jag fick hejda Elis så han inte skulle äta för mycket. Och Sonya stod och dreglade nedanför köksbänken. Fast hon måste ha missförstått något, eftersom jag använde lasagneformen trodde hon väl att det var en lasagne som var på G. Inte tråkigt bröd. Någon kommer bli besviken när det är klart.

När brödet är klart ska jag och barnen gå upp och spela lite wii. Alvin och jag kopplade in allt tidigare idag, när Elis var med morfar. Och testspelade lite Mario. Elis är full av förväntan och jag hoppas han kommer gilla det. Bätte än att spela DOOM på laptopen. (Ja, nu måste jag få försvara mig och säga att det faktiskt är Björn som låter Elis spela det. Inte jag. Jag är mer "Yoshi/Mario"´-typen).

Min fina dammsugare har gått sönder, den startar inte. Jag letade efter kvitton halv ett i natt, kunde verkligen inte koppla av förrän jag hittade det. Kanske att jag kan hitta några minuter över i morgon till att åka till K-holm och lämna in den. Skönt att inte ha den ångesten över mig i alla fall. Dammsugarångesten som alltid finns där så fort jag är hemma. Eftersom vi bär in ved utifrån blir det onekligen smutsigt här inne, väldigt fort. Och hundhår. Man kan dammsuga och moppa och 24 timmar senare ser det ut som om det var veckor sedan. Jag är van, men huuuu vad ångest jag får om det kommer spontanbesök.

Nä, nu dags att plocka ut brödet ut ugnen, och sedan ta en provsmakarmacka.


RSS 2.0