....

Usch, den här dagen kunde ha varit bättre. När somliga är på ljuvligt humör går det ut över alla i familjen. Åhh vad jag är less på det. Tänker inte skriva så mycket mer om det. Varken bu eller bä för det är så lätt att missförstå. Mer än att jag själv blev på "jag skiter snart i det här"-humör. Ska jag städa? Nej jag skiter i det. Ska jag redigera bilder nu när jag har tid? Nä jag skiter i det. Skiter, skiter, skiter.

Om någon undrar varför det inte blir färdigrenoverat här hemma, så kan jag tala om att det är mitt fel. Det är jag som sprider saker överallt. Och det är jag som ser till att det inte går att komma fram. Det är jag som ställer möbler utefter varenda vägg och ser till att det inte finns en enda ledig yta att röra sig på. Så det löser vi med att röja gärnet och kasta allt som råkar ligga i vägen. Renoveringsdöden, här kommer fam Nordin/Säfström.

Var på BVC med Alvin, på fyraårskontroll. Och han var duktig på allt. Lite lång för sin ålder, men inget anmärkningsvärt. Skönt. Och vi behövde inte oroa oss för att han inte säger "R" ännu, det skulle nog släppa snart. Efter kontrollen var vi och fikade. Barnen åt glass i mängder och jag drack kaffe. Sedan hem, har spelat lite MarioKart och nu ser barnen på Emil. Jag tvättar och plockar, precis som alltid. Rensar leksaker. Kastar trasigt. Björn sover. Så kul har vi det. Barnen ska jag köra ut till pappa & mamma senare ikväll, då jag har fotografering. Vid Yxtaholm, nära och bra. Hoppas det inte börjar regna bara.

Jag trodde det spökade i källaren för helt plötsligt låg all tvätt som jag lyss la in i tumlaren utspritt. In med allt igen, gick ur rummet och tjoff, så låg allt på golvet igen. Vafalls! Men det var låset på tumlardörren som gått av. Kul. Fick palla upp stolar framför för att den inte skulle smälla upp igen.

Äsch, trist inlägg det här. Ni får ursäkta. Ibland behöver man skriva av sig.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0