....

God morgon. Här har vi ljumma -25 grader. Höll på att frysa näsan av mig när jag rastade Sonya och plockade in ved tidigare i morse. Fy sjutton så jäkla kallt!

Vi skulle egentligen ut i skogen idag, och grilla med barnen. Men vi sa igår att vi skippar det om det är kallare än -10. Och det verkar det ju bli. Vi får grilla över elden i matrummet istället.

Dagens planer är att hälsa på barnens gammelmormor, och sedan till pappa&mamma. Alldeles lagom med besök.

Igår var jag och Alvin till Katrineholm. Vi skulle köpa en torkställning till tvätten, då han hade knäckt min. Sedan gick vi på McDonalds, och en tripp på stan. Jag fick ett utbrott på Alvin på parkeringen till ÖoB´s, där han knallade rakt ut bland bilarna som åkte. Jag (som avskyr folk som skriker på sina barn) la på stora djungelvrålet men reagerade han? Han lunkade sakta framför de bilarna som kom. Jag var framme hos honom på tre röda och lyfte honom i öronen. (Nej, det gjorde jag inte, men jag var bra sugen.) "-Bilarna ska stanna åt mig" var hans svar till varför han gick mitt i gatan. Åhhh vad arg jag var på honom. Han mulnade ihop efter utskällningen och jag var bra sugen på att ställa in McDonalds som straff. Men det gjorde jag inte, jag var så kaffesugen så vi åkte dit ändå.

Väl hemma var det barnskifte, Björn fick ha Alvin och jag och Elis (och Tobias och Cicci) åkte till Kings och åt pizza, och efter det gick vi och såg Trassel på bio. Jag tyckte den filmen var jättebra, Disney/PIXAR är ju en klass för sig. Sedan var barnen (och jag) jättetrötta, vi somnade i en hög i tv-soffan. Ganska mysigt.

Elis vaknade kvart i sex i morse och undrade hur länge han var tvungen att ligga och vänta på att få spela. Björn var grinig för att jag hade snarkat i natt. Jag är helt täppt i näsan och då kanske jag snarkar. Men Björn är hemskt ("överdrivet" ville jag skriva, men det törs jag inte) känslig för ljud, han blir galen på Elis om han så bara andas tungt. Att han själv drar stora timmerstocker det ska vi andra bara finnas oss i.

Nu hör jag att Alvin plockar fram frukost åt sig och Elis. Knäppa unge. Innan dess har han plockat fram alla ljus han kunde hitta i mitt vitrinskåp. Det är en del... Och så han nu försett Elis med småyogurtar. Kanske en pik till att jag måste röra mig härifrån.

Jaja, vi höres säkert vänner :-)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0