Jobbdag.

Ja, idag har jag en lång dag framför mig. Delad tur med extrapass mellan. I morgon vabbar jag, Björn vabbar idag. Alvins rumpa är så röd och full av blåsor,  åh vad jag tycker synd om honom.

Men igår kväll var han ganska glad. Jag har svårt att tro att jag skulle vara så glad om jag hade hela rumpan full av bölder. Lilla plutten. Och inget kan man heller göra för att hjälpa.

"Ja tycker dé é jooooobbi´t!" säger han uppgivet om rumpan. Fast inget ont som inte har något gott med sig. Han har inte använt blöja på tre nätter. Den rumpan sätter jag ingen blöja på. Dessutom har det funkat utan nattkissning. Det är ju jätteskönt om han kan sluta med nattblöjan också, även om det inte är något jag kämpat för. Så gammal är han ju inte så det känns som om man måste stressa med det.

Nu ska jag borsta tänderna och känna om mina kläder är torra. Annars vet jag inte vad jag gör. Jag har klädbrist. Kom på igår kväll att jag drog igenom vartenda rum på jakt efter kläder, och tvättade allt. Man törs inte låta Björn tvätta annat än typ Blåkläder, och ska han vara hemma en hel dag (idag) lär både det enda och det andra gå i tvätten. Sist fick jag plocka ur några tunikor som var tumlade tillsammans med en matta. Jag tumlar och tvättar inte sådant tillsammans. Jag tumlar dessutom inte tunikor. Eller mattor. Och inte tillsammans. Suck.

Så nu fick jag panikhänga upp lite tunna snabbtorkade kläder på element här hemma.

Kommentarer
Postat av: Sara

Du vet att du ska badda på potatismjöl på kopporna? Det hjälper visst sägs det.

2010-03-09 @ 20:04:37
URL: http://willman.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0