Suck.

Idag är jag ju inte sådär jättepigg. (läs bildbloggen om ni vill veta varför)

Så när Björn kom hem, blev han ju mäkta besviken över att behöva ändra sina verkstadsplaner. Jag bad honom ta barnen så jag kunde plocka här inne och göra mat. Egentligen hade jag behövt gå och lägga mig, men jag vet att det är total lögn att ens försöka om barnen vet att jag är hemma. Björn håller ingen koll på var de är och oftast slutar det med att de hamnar inne hos mig när de gjort sig osams där ute.

Alvin tjatade precis hela eftermiddagen med sin entoniga gnällröst om att han ville ut, jag höll på att bli galen och ville själv bara sova. Björn och barnen var ute i tre minuter, sedan gallskrek båda pojkarna efter mig utanför dörren. Då hade Björn bestämt att de inte fick ha sina gräsklippare, varför vet jag inte. Björn skulle aldrig till att smöra för barnen eller ge dom en andra chans. Så antagligen hade de väl inte lyssnat på honom och fick bums indragen gräsklippning som straff. Men det blir ju min sak, eftersom Björn sätter på sig hörselskydd med radio och sedan klipper i en timme. Han har ingen aning om att Alvin kom in efter fem minuter. Då hade Alvin tröttnat och håller nu på att stöka till här inne.

Att Björn är grinig pga av den uteblivna meckarkvällen ser jag, för han kastar den där klipparen omkring sig. Sedan körde han över alla smultronblommor. Det retar mig. Inte de smultronen jag planterat, utan de som växer där på "fri hand". Popp så var de jämnade med marken. Jag ids inte säga något, då kommer jag få klippa gräset själv händanefter. Samt höra en ramsa om "massa jävlarns skit överallt".

Suck.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0