Snart jobb.

Tänk att mina fyra veckor har gått så otroligt fort. Samtidigt som det känns som om jag fått ut mesta möjliga av min semester så känns det ändå som om jag inte hann det jag hade tänkt. Alla barnkläder är fortfarande osorterade. Inte har jag varesig sålt eller namnat allt jag tänkte. Garderoberna är fortfarande stökiga. Källaren ser ut som en bombnedslag och tvättstugan ska vi ite nämna.

Å andra sidan har jag fått massor av sol på mig, en regnig dag har jag haft innan gårdagen. För igår regnade det, och jag gick från fönster till fönster och bara njöt. Och tänkte att det ska bli ganska skönt med höst senare. När det är mörkt och murrigt ute, och man får tända ljus och värma sig vid brasan och... Äh. Sommaren är ju inte slut ännu. Jag ska vara föräldraledig i augusti, barnen får en extra sommarlovsvecka på det sättet. Och jag får njuta av lite extra ledigt.

Jaha, nu har Björn vaknat. Helt otroligt hur grinig man kan vara på morgonen. Han hinner knappt mer än slå upp ögonen förrän han skäller på barnen. Jag är helt säker på att han är grinig för att han vet att jag ska jobba i två veckor, det är ju ingen semester att vara hemma med barnen och inte kunna snickra och mura och bygga. Enligt honom. Elis är i sin värsta trots just nu, man får ta djupa andetag både tre och fem gånger för att inte bli skvatt galen. Känns inte som om man gör annat än skäller, tjatar och säger ifrån.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0