Myspojkar.

Jag blir alldeles till mig när killarna är gulliga mot varandra. Elis är ganska hårdhänt mot sin lillebror, så det känns extra kul att se när han är mjuk och försiktig.

Alvin hade somnat i en solstol här ute, och låg i skuggan med ett badlakarn som skydd mot all blåst. Så kom Elis fram till honom och klappade, och pussade och sa "-Jag tycker mycket om honom. Fina Alvin."

Sedan ville Elis ha jordgubbar, och jag ställde ner en skål orensade bär långt ner i kylskåpet så han kunde ta ett par om han ville. Sedan gick jag upp och duschade. Och när jag kom ner igen såg jag utanför att det låg en stoooor hög rensade jorgubbar på bordet bredvid där Alvin sov. Elis ropade åt mig att han rensade dom åt Alvin, han hade plockat ut kniv som han stod och pillade bort det gröna med, och varsin festis. Alvins festis hade han öppnat och ställt precis under hakan på Alvin. Man blir så glad när de faktiskt är riktigt goa och snälla.

Btw. Elis var på sin ombesiktning idag. Han totalvägrade ju använda hörselkåporna sist. Och ögonlappen. Men nu har vi bytt BVC och sköterska, och då gick det galant. Alvins fot är dessutom tvättad och har spritkompresser på, för det är infekterat och taggen är kvar. Men han har inte ont, så vi avvaktar och ser om taggen vandrar ut av sig självt. Jag har pillat ut många vassa små saker ur barnens fötter, men då har det inte varit infekterat. Så vi får se om jag kan göra det själv på honom.

Nu ska jag lägga mig och läsa. Läser en King-bok, Drömfångare. Björn påstår att vi sett den som film, men det minns jag inte. Kanske sov jag till den filmen, sådant förekommer ju i ovanliga fall. Såg i tidningen att Ajvide-Lindqvist skrivit en ny roman. Åhhh, jag måste köpa den i morgon. Älskar hans böcker. Hanteringen av odöda, Låt den rätte komma in, och Människohamn är böcker jag älskar. Dock, kan jag erkänna, är jag inte klar med Människohamn. Jag hade den som talbok, men under en hektisk tid kunde jag inte förmå mig att vara vaken ens så jag hann hitta tillbaka till det kapitlet där jag slutade sist. Jag somnade liksom så fort jag tog upp CD-spelaren. Så, den är jag inte klar med. Men ska ta pocketen tänkte jag.

I morgon ska jag och Maria till Eskilstuna och handla present till Alvin, så någon bokaffär borde jag väl kunna hitta till.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0