Hotelligt.

Så känns det. Lite grann i alla fall.

Nyduschad. Hoppa in i nytvättad morgonrock. Knalla omkring och släcka och pyssla innan jag hoppar i nytvättad pyamas. Kryper ner i renbäddad säng i nystädat sovrum.Och det liksom frasar och prasslar om allt tyg här nu. Tyvärr doftar det inte sådär rentvättat, det luktar ingenting. Har fått för mig att det kliar av sköljmedlet, så nu kör jag parfymfri tvätt och skölj för att se om det blir bättre.

Bara en sak kunde göra tillvaron bättre. Det kunde vara fredag.

Nu ska jag läsa innan jag somnar. Lyxigt.

Barnen somnade i sitt rum, i sina sängar. Det är också lyx. Jag låg hos Alvin, han ville det. Han var väldig gosig. Skulle pussas och kramas. Och pussa på min näsa - kind - panna - haka. Han är så himla söt. Och så in i bomben envis. Igår klädde han sig helt själv. Det var inga dåliga mängder kläder. Blöja - långkallingar (som blev utochin) - strumpor - tshirt - tröja och - fleecetröja (som han dessutom knäppte dragkedjan på själv) - overall (jag fattar inte hur han lyckas krypa in i den och sedan lirka upp den över armarna och avsluta med att dra upp dragkedjan). Det han gick bet på var tumvantarna, fel vante på fel hand och sedan var det stopp (fingervantar funkar, men tumvantar med dragkedja är knepigt) och sedan raggsockorna. Han var för rund i overallen så han nådde inte ner till fötterna.

Elis stod bredvid och sa: -"På dagis kan jag ta på mig själv. Men här hemma får du hjälpa mig." Så säger han alltid. Han är lite bekväm av sig, och Alvin väldigt fingerfärdig och trixig. Och Alvin klarar numer saker som Elis inte kan, och då måste Elis försvara sig lite. Eller ganska mycket. Ofta river han sakerna ur händerna på Alvin, så Alvinkraken inte ska få en chans att klara det Elis redan gett upp med.

Nähej. Om jag ska hinna läsa något innan jag tvingar mig att sova är det bäst att sätta fart.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0