Ledigt.

Jag tog ut komp ikväll. Tänk så skönt att kunna göra det ibland. Igår kväll gjorde jag likadant. Jag ska inte göra ett sqwat idag. Kanske städa lite, om jag har lust. Eller tvätta, om jag har lust. Eller gå ut, om barnen har lust. Ni ser. Bara fritt hela dagen. Björn är på anställningsintervju i Södertälje i eftermiddag, därav min komp. När Talars började varsla folk för några veckor sedan fick han kalla fötter och slängde in en ansökan till någon produktions/konstruktionschef vad-det-nu-var på Scania, och nu ska han på intervju. Jag hoppas verkligen att de erbjuder för lite i lön, så han tackar nej. Funkar ju inte att han ska jobba så långt borta när jag har kvällar på mitt schema. Och SJ är ju inte direkt att lita på med dagishämtningar och sådant. Jag tycker ju att det är mer värt att ha honom här hemma i trakterna med några tusingar mindre i lön, än att han ska pendla och komma hem sent. Men nu är inte det mitt beslut, inte helt i alla fall. Och erbjuder de snuskigt mycket pengar så är det väl dumt att tacka nej till en chefsposition. Äsch vad vet jag.

Nu ska jag fixa Marias bilder som jag lovat i ett halt sekel typ. (Förlåt Maria! Har haft så himla mycket annat sista dagarna!)

Jag har "slutprov" i morgon, i skolan. Att visa HLR för klassen. Sedan är jag klar.

Höll på att få utföra det igår, på Alvin. Han hittade en stickpropp utan sladd. Som han pluggade in i väggen medan jag torkade halvuppäten bajsblöja (Sonya). Helt plötsligt gallskrek Alvin och kastade sig om mig, och hade då fått sig en smäll i fingret.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0