Myslördag.

Idag startade vi tidigt, som vanligt. Min väckarklocka stod på sex, på nyheterna sa de att det skulle vara dimma under natten och morgonen, och det ville jag fota. Men klockan sex var det bara fin soluppgång, men det var inte det jag var ute efter, så jag fick somna om istället. Inte heller så illa. Men Alvin kom in till oss strax innan halv sju, och sedan blev det inget mer sömn.

Jag gjorde ett försök att pyssla i källaren medan barnen såg på tv, och han hann i princip bara ner innan båda killarna var efter mig. Det går inte att försöka hitta på något i smyg här hemma. Men jag hann kasta in en maskin tvätt och plocka upp lite ved till brasan. Sedan åkte kaffebryggaren på, och så skalade vi lite frukt och nu sitter vi och ser på "Boog & Elliot". Vilket är våra helgmornar i ett nötskal, men det är så det ska vara. Jag gilar det :-)

Igår var vi på Bruksmarknaden i Hälleforsnäs. Eller ja, först hann vi besöka mormor och fika där, sedan hämtade vi upp mamma och pappa så de kunde följa med till marknaden. När vi hade strosat där en stund åkte vi hem, blev bjudna på mat av p&m (vilket var en himla tur, för Björn kom inte hem förrän vid halv åtta. Han har en förmåga att fastna vid traktorpyssel (som jag vid bildrerigering) och sedan inte märka att tiden går...), så när han kom hem hade vi städat ovanvåningen, och barnen var nyduschade och satt och mumsade på lite godis. Sedan nattade jag dom ganska tidigt för att vara helg, strax innan åtta, och efter det fikade jag och Björn samtidigt som vi såg någon krigsfilm på tvåan.

Idag hade jag tänkt åka till Silinge och se på klubbmästerskapet, men det blev inställt, så jag vet faktiskt inte vad jag ska hitta på. Funderar på att åka till Vingåkers Factory Outlet, det var ett år sedan jag var där sist. Får se om jag får något sällskap dit :-)

Nu ska jag se om jag kan tradera hem lite mysbrallor åt Elis, han växer så det knakar och hux flux är det bara två par byxor han kan ha numer.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0