God kväll :-)

Egentligen skulle jag beställa lite gardiner nu, det var anledningen till att jag tog laptopen till sängen. Men så var det mycket roligare att leta stuckaturer på nätet. Jag är konstig ibland.

Idag var jag hela dagen med Alvin. Pappa och mamma var med också. Vi inledde dagen med fika ute hos dom, sedan åkte vi till Factory Outleten i Vingåker. Jag köpte en handväska i skinn, två sjalar och två barnmössor. Sedan var jag nöjd. Kollade de andra outletaffärerna, men eftersom lönen lyste med sin frånvaro så blev det inget vidare shoppande. Men det var trevligt ändå.

Sedan åkte vi till Vingåkers ridskola, där det var DM i hoppning. Men det var prisutedlning när vi kom fram, så vi vände och åkte hem igen, även om det inte var slut för dagen så dröjer det ju alltid innan nya klasser börjar, så vi skippade det. Åkte till donken med Alvin, han fick mumsa pommes och leka lite. Sedan tog vi en sväng förbi Coop Bygg, Ö&B´s och ByggMax/Cheapy (minns inte vilken det var). Väl hemma städade vi källaren, och rensade i en garderob och i städskrubben.

Jag har tvättat fem maskiner tvätt idag, har bestämt mig för att sälja barnkläder på bakluckeloppisen nästa gång de har (tror de har en gång kvar den här säsongen). Så i en veckas tid har jag sorterat barnkläder, kastat barnkläder och packat om barnkläder. Gudars vad kläder vi har. Säck, på säck, på säck... Fast jag har bestämt mig för att inte sälja märkeskläderna. Allt i P.o.P behåller jag, overaller och ytterkläderna var så bra och de blir inte omoderna på bara några år. Men det andra säljer jag, allt vi fått eller som jag köpt begagnat. Mängder av jackor, skor och stövlar, och för att inte tala om hur mycler bodys och byxor det finns. Och jag har bara kommit till säcken med kläder i 56/62. Snart kommer 68/74, och sedan vet jag inte om jag hinner förbereda mer. Ska jag sälja mer får jag nog köpa två platser på loppisen, det räcker ju inte med ett bord.

Sedan har jag även sorterat ut massa kläder jag själv inte använder. Några par (ack så dyra, men ack för små och för stora) höga skinnstövlar, ett gäng kappor, mockakavaj, etc. Det mesta är ju så lite använt att jag är för snål för att kasta. Och skinnstövlarna vill jag fortfarande inte gör mig av med, men jag får inse att de är för små, trots utlästning. Gahh att sälja ett par stövlar för någon hundring, om jag ens får det, när de kostade så mycket att köpa. Det är jag i ett nötskal det. Finfina affärer.

Alla mina amingskläder åker också, men en del av mammakläderna behåller jag. Amningskläderna är så oanvända att de kan säljas, jag gillade aldrig Polar´n o Pyrets eller H&M´s amingstoppar. Boob var i särklass bäst, och blir det behov av någon amningsoutfit senare så kommer jag köpa Boob, även om de är löjligt dyra.

Nu ska jag ge mig av härifrån. Såg att jag är ledig i morgon, så jag ska *wahaa* försöka reka lite fotoplatser med barnen. Har mina planer på vart vi kan åka...

Nu - sängen!


Kommentarer
Postat av: Stina

Hej Hanna! Läste att du skulle sälja av lite av dina kappor, skor, stövlar m.m......är intesserad....men vad är det för stl på sakerna.....? Kram stina

2009-09-21 @ 12:06:50
Postat av: Hanna

Kapporna är de jag hade innan jag gick ner i vikt, så det är två från H&M i 44 och en från Kappahl i 46. Sedan är det ett par ljusbruna skinnstövlar i stl 39 som är för stora, och ett par nästan likadana i st. 38 (utlästade dock) som är för små.

2009-09-24 @ 22:17:51
URL: http://hannasfoton.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0