Tre år.

Tänk att Elisskrutten snart fyller tre år, vad tiden har gått fort. Samtidigt som det änns som ett helt annat liv, det livet vi levde utan barn. Det är så länge sedan...

Jag har skitsvårt att komma på vad vi ska köpa åt honom bara. Sådana här mindre saker är så bra att tipsa andra om, DVD-filmer, kläder, ritsaker, leklera och former, mm.

Och större saker, som en grävare till sandlåda, , riktigt trumma, cykel, mm, vill ju farmor o farfar/ mormor o morfar /gammelmormor/brorsan ge. Men vad ska vi ge då? Leksaker finns i överflöd, verkligen överföd. Vi har ouppackade ljudböcker/pussel/bilar sedan julen, vi har inte ens öppnat det.

Elis är för liten för att få ett husdjur, annars skulle en kanin, eller en hamster vara en grymt uppskattad present. Men kanske till nästa år. Elis älskar ju djur i alla dess former, och pratar ständigt om att han ska köpa en "liden luddig hund" när han blir stor kille.

En sak jag tänkt köpa är en ridhjälm, han tycker det är så kul att rida och pyssla med Tiara, och han skulle kunna få en egen hjälm och några små borstar. ÖoB´s har ridhjälmar i barnstorlekar, till hyffsade priser.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0