Fest i Flen.

Jag fick delta mer än jag trodde, vilket var kul. Jag trodde att jag skulle jobba till 12, men så kunde jag sluta redan strax innan tio. Och då ringde jag Björn, för att se vad de hade för dagsplaner. De skulle till Orrhammar på loppis, så jag följde med dit. Fast innan hann jag åka ut till Tradgårn och köpte pelargoner och jord åt mormor, som jag skulle sätta i hennes balkonglåda.

Jag köpte en Woomark ullnackkudde på loppisen (nu blev ordet ganska svårläst. "En kudde för nacken i ull", kanske jag skulle ha skrivit?), som kostar flera hundralappar ny. Fick den för en tia. Sedan köpte Elis ett plastbord och två stolar att ha i trädgården. Nött och fult var det, men å andra sidan ingenting vi måste släpa med in och ut. Det kan stå kvar ute med våra andra utemöbler. Två tior kostade det. Sedan var vi nöjda där.

Åkte vidare till loppisen på Sveaplan, där pojkarna köpte varsin liten traktor. Och så kollade vi lite folk i Sveaparken, kom alldeles lagom till den där barnbandet som sjöng och spexade, och glassutdelningen missade vi inte så klart. Två jättenöjda småkillar hade vi då. Så tog jag och Elis bilen upp på stan medan Björn och Alvin gick, vi hann precis till fiskdammen på ICA och Elis fick två små godispåsar, varav han gav Alvin en. Så åkte de lite karuseller, vilket Elis pratat om sedan i torsdags när de satte upp karusellerna. Sist gick vi till cafét och åt varsin macka och pojkarna hann med ytterligare en glass. Sedan var de supertrötta, Björn packade in dom i bilen och de somnade på tre sekunder. Jag själv gick till mormor och planterade blommorna, läste tidningen och hann med en microtupplur innan jag började jobba igen.

När jag väl var hemma vid halv nio nattade jag två superpigga små pojkar, Alvin var så busig och sprallig att jag fick tvångslägga honom två gånger i sin säng innan han accepterade att ligga still hos oss och läsa saga. Han är attans envis den killen. Och förstår inte (lyssnar inte) när man hotar. "Ligg still hos oss, annars får du ligga i din säng utan saga". Han struntar fullkomligt i det, han ska tända/släcka sänglamporna, dricka vatten, pilla med mina böcker jag har på sängbordet. Däremot är han så himla lättstött ute, igår hejjade en mamma på honom från ÖF, och han blev livrädd och kastade sig i mitt knä. Mosade in näsan i min hals med underläppen halvvägs ute och skulle absolut inte titta upp. Fast då är han ganska söt ;-).

Nu ska jag hämta kaffepåfyllning *haltar iväg*

Slöläste Folkets helgbilaga, XL, igår. Och hittade Elis namn! Då hade han vunnit en PINGU-film. I tisdags skickade jag in en sådan här krysstävling åt honom, man skulle ange vilket djur pingu var (delfin - säl - pingvin) och sedan bara skicka in namn på barnet som tävlade. Och Elis, tillsammans med tre andra, vann en film med Pingu. Visst är han duktig, min Elis.

Idag ska jag på kusinträff, vid 13. Innan dess, men efter jag slutat vid tolv, ska jag köpa en blomma att ge när jag kommer, hänga in mormors tvätt i torkskåpet/tumlaren samt duscha och göra mig i ordning. Tror ni jag hinner? Uhhhhh. Allt jag ska göra har en tendens att ständigt krocka. Tur att träffen äger rum bara fem minuters gångavstånd från mig. (Haha, vem försöker jag lura. Men den här fotjäveln tar det säkert en halvtimma att gå...)

Nu ska jag fortsätta mentalstressa över allt jag ska hinna under den där timmen.

Vi hörs kära vänner, hoppas solen skiner mer på er än vad den gör här hos mig.


Tjingeling // Hanna ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0