Rubrik här.

Äsch, jag får idétorka på rubriker.

Så snart Elis somnat ska jag ladda upp dagens bilder på pixbox. Vi inledde dagen med en båttur, vid åtta-tiden. Sedan åt vi frulle någonstans ute till sjöss. Och så var vi hemma strax innan lunch. Sedan köpte vi glass, åkte till min faster och kusin och hälsade på, och så kom vi hem vid sex-tiden. Dagen har gått så fort, och jag är helt inställd på att det är helg. Känns sjukt, jag brukar ju vara ledig i veckorna men inte brukar jag och Björn hitta på saker.

Nä, nu ska jag se om jag kan få in Elis i sin säng, så länge han kollar på tv kommer han aldrig somna. Alvin somnade vid åtta, han sov inget under dagen och sover som knockad.

Var på djuraffären idag, de har utförsäljning på ALLT, 50% rabatt. Förutom på foder som jag egentligen skulle ha. Men jag köpte prylar till Sonya istället, tre halsband (ett rosa vadderat halvstryp i bred nylon, ett rundsytt helstryp i nylon och ett rundsyt helstryp i skinn) med mässingsdetaljer. Och en reflexsele. Hon kommer bli den snärtigaste bönan i Flen i sommar.

Elis kollar på BEE-filmen, och så säger han "Det står Elis här, STÅ (två) Elis-bokstaver!". Han är duktig på bokstäver, synd att jag inte har tid att läsa mer än vi gör. Fast en gammal ABC-bok är hans favvisbok, det gillar jag. Han gillar att läsa böcker mer än att se på tv/film. "Mamma läs den här boken, och du måste prata om bilderna." Bilderböcker utan text tycker han är tråkigt, knäppgöken. Ju mer text desto bättre. Hoppas han tar efter mig, man har nytta och glädje av att uppskatta böcker. Jag själv (törs knappt skriva det) har fyra böcker på gång just nu. Ajvides talbok, som jag lyssnade på i höstas. Den tappade jag tråden i när min CD la av och jag gjorde ett lyssningsuppehåll, så jag ersatte den med en annan bok, en rysare. Som var ganska tråkig, så jag läser en annan, samtidigt. Sedan köpte jag Ajvides bok i pocket, som jag började läsa samtidigt som den andra. Men den andra var fortfarande trist, så istället köpte jag en fjärde förra veckan, en KOONTZ-rysare. Som jag läser nu, samtidigt som tredje boken. Och så orkar jag bara läsa ett par sidor varje kväll, innan jag somnar. Men det är andå avkoppling. Har tre nya till jag köpte förra veckan, som ska läsas under min semester.

Tjingeling // Hanna ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0