Lördag!

Om en vecka har jag min första lediga dag på fyra veckor, och jag har då inte ens börjat min fyra veckor lång semester. Rätt najs. På ren slangsvenska. Eller kanske fett najs, men jag avskyt att säga så.

Igår satt jag uppe länge och fixade med bildbloggen. När jag sedan hade läst en halvtimme var klockan närmare två innan jag bestämde mig för att sova.  Björn la barnen (och somnade i deras säng) och jag fastnade vid datorn. Men idag hade vi sovmorgon till åtta, det är ju grym lyx när man har små barn. Nu kollar barnen på en ny Byggare Bob-film, och äter äpplen och dricker mjölk. Jag dricker kaffe. Vi morgonfikar, det är mysigt när man inte har brått någonstans.

Igår hade jag en körig dag, bokstavligt talat. Först åkte jag och barnen och hälsade på deras gammelmormor. Vi handlade åt henne, fikade och värmde lunch. Sedan skulle jag hämta David och hans turnégäng halv tolv för att köra dom till en studio i Vingåker, men han ringer strax efter elva och vill bli hämtad tidigare. Vilket inte gick, men det gjorde mig otroligt stressad. Han ville hämta paket, innan avfärd. Klockan ett skulle jag träffa en person, och jag ville verkligen inte bli försenad. Men när de hade packat klart och hämta post och allt vad det var hade klockan blivit ett par minuter innan tolv. Väl på väg meddelade de att de måste till en adress i Katrineholm för att hämta en nyckel. Suck och stön. Planering är inte min brors starka sida. Jag fick ringa min vän och be att vi sköt upp tiden, men trots det blev jag ändå fösenad. Barnen skulle ju lämnas hos farfar innan. Louise följde med som sällskap, det var jättesnällt. Gillar inte att köra själv, jag blir ju så trött fort och speciellt då när barnen sover.

Sedan for jag och min vän till Nyköping, och tillbringade eftermiddagen där. Och väl hemma tidig kväll köpte jag och eLis lördagsgodis och pizza, skönt att vara hela familjen en kväll. Jag har jobbat kvällar tis-tors och knappt sett Björn den här veckan.

Idag hade vi planer på att åka till Söderköping, men vi ställer nog i det. Eller byter destination. Det blåser så, och ser ut att kunna bli regn. Jag ska föreslå för Björn att vå åker till IKEA och köper en ny säng till Alvin istället.

Nu ska jag kolla ny Byggare Bob, med en gosig Alvin i knät. Han står här och tigger som en liten hund. Och säger "Slut mamma. Slut mamma SItta diiiig mamma!". Han vill att jag ska avsluta här. Sötnosen. Sådant kan man inte ignorera.


Tjingeling // Hanna ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0