Jobb.

Ja, snart ska jag jobba. Börjar fyra. Har haft en enormt lugn dag här hemma. Har inte varit utanför dörren förutom när jag rastat Sonya. Elis har feber så han får stanna innen idag, och Alvin verkar nöjd med att bara tuffa runt. Men jämna mellanrum kommer han till Björn eller mig och talar om eller vill visa något, oftast har han skor eller tofflor på fötterna som han vill visa. Fast Björn och Elis sover framför öppna spisen, slösäckar dom är. Jag hör att Alvin försöker väcka dom, hehe. Elis behöver nog sova, men Björn kom inte upp förrän efter tio så honom kan Alvin få väcka. Jag har betalat räkningarna, my god, det slog mig mitt i natt att jag inte hade gjort. Hur kunde jag glömma det, det fattar jag inte. Sedan städade jag dataskåpet och sorterade alla högar med papper.

Nyss ringde telefonen och det var från folktandvården. Hon frågade om jag ville komma på undersökning nästa vecka. Är inte nästa vecka liksom nästkommande vecka? Det tog ett tag innan jag förstod att hon syftade på denna vackas onsdag. Men då kan jag inte. Så den 20:e ska jag dit. "Fem i nio sa hon." "Ja, då skriver jag... " "Sju femtifem alltså" avbröt hon med att säga. Snacka om virrig tant som har nollkoll på datum och tider.

Jag skulle vilja hoppa in i duschen en bra stund innan jag ska jobba, så jag hinner torka håret ordentligt. Men så länge Björn sover med Elis går det inte, för Alvin blir som tokig så fort han hör att det rinner vatten. Han fullkomligt älskar att duscha, det är det bästa han vet och han kan sitta med en pytteliten duschstråle i säkert en timme.

Nu vaknade Elis så nu ska jag duacha :-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0