Trött.

Den här veckan har jag inte bloggat mycket. Jag har varit så sjukt trött, jag har helt enkelt inte orkat. Men jag är inte trött psykiskt, det är bara kroppen som just nu går på sparlåga. Jag är nog sympatigravid, det är illa när en av mina bästa vänner är gravid och jag själv känner symptomen ;-). I går jobbade jag kväll, somnade här hemma 20 minuter efter att jag kommit hem och sov till elva, då det bara var att byta till pyamas och sova vidare. Så har varje kväll sett ut, jag somnar så fort jag sätter mig. Noll social, noll ork.

Måndagen jobbade jag kväll, tisdag förmiddag, onsdag både och, torsdag kväll och idag åtta till fyratiden. Varje dag, men korta stunder i alla fall.

Jag läste att februari är en av de jobbigaste månaderna, om man ser till välmående. Precis innan ljuset börjar komma, med en lång, kall och mörk tid bakom sig. Tur att jag i stort sett aldrig mått dåligt psykiskt, jag är nog väldigt lyckligt lottad som slipper och har sluppit det. Men så långt kan jag stäcka mig att jag också tycker att det är segt just nu. Jag vill ha ljus, värme och nog känner jag att jag skulle behöva en dos motivation för att komma igång att träna.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0