Jag älskar att hata.

Kungahuset alltså. Nu ska Vickan och gymDaniel visst få tummen ut arslet och gifta sig. Pappa kungen tillåter äntligen att Vickan vid snart 32 års ålder får gifta sig. Ja, det var ju en himla tur att Fredrik o CO också tillät det. Och media är helt i taket. Det ska göras bilagor, extranummer, tv:program och ältas, dras och tjatas om detta nu fram till försommaren 2010.
Som ni kanske anar är jag ingen royalist. Inte alls. Men jag hyser en skräckblandad fashination för kungen, drottningen och deras välkammade avkommor. Allt känns så fejk, så långt från ens egen verklighet att jag inte kan låta bli att syna bilder och foton lite extra. Efter en tråd som sitter löst på en annars så välstrukna skjortan, en oklädsam skrynkla på kjolen, eller en finne som inte lyckas sminkas över. Allt ser så enormt tillgjort ut, att jag verkligen letar efter fel för att slita ner de där perfekta overkliga porslinsmänniskorna från sina höga hästar.

Försommaren 2010. Då ska Vickan fylla 33. Efter 35 års ålder sjunker fertiliteten för kvinnor ganska ordentligt, om man ska drilla med siffror så är fertiliteten 50% lägre än för en 25-åring. (fertilitetsguiden.nu). Ska hon dessutom vänta på att PappaKungen ska godkänna så lär hon vara strax över 35, och då sjunker chansen till en tronarvinge ännu mer. Vad spännande, egentligen. Tänk sedan om de nu verkligen har problem, tänk Vickan på en hormonbehandling.


(bilden från aftonbladet.se)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0