Tvätt.

Idag har jag tvättat hela klädseln till Duo-vagnen, t.o.m regnskyddet och fodralet till det åkte med. Min kusin ska köpa vagnen av oss. Det blir så mycket plats i källaren när alla vagnar försvinner. För några veckor sedan åkte Babytravel-vagnen, den tog mycket plats den också.

Haha, jag hörde hur Alvin hade något hyss för sig, nu har han puttat sin lilla stol fram till diskbänken och så står han och ska försöka komma åt vattnet i diskhon. Han är riktigt frän nu, när han börjar förstå så mycket. Om vi pratar om att gå ut så knallar han iväg och hämtar sina skor, och nämner jag dusch är han ögonblickligen inne i duschen och sliter av sig strumporna.

Vi har just kommit från stan. Tog ut pengar till mormor, och var och tog en snabbfika jag och barnen medan vi väntade på att baken skulle öppna. Nu har jag precis satt på dagens (ehh) femte kopp kaffe. Det puttrar och låter så hemtrevligt om bryggaren (jag vill inte tänka på att puttrandet nog betyder att det behöver kalkas av). Har just ätit en tallrik frysta bär från Coop, med lite lättyoughurt på, dagens andra. Första omgången åt jag till mellanmål i förmiddags. Och frullen bestod som vanligt av gröt med linfrön, och så ett kokt ägg. Gjorde broccoli och blomkålssoppa igår, pojkarna skulle äta kkorv och mos, men det är inte min favorit direkt. Har dille på att äta just broccoli till middag, gärna med en skvätt pastasås på. Nu kokade jag extra mycket, och körde med stavmixern och så smakade jag av med buljong och lite kryddor. Det blev skitgott, och räckte till en stor tallrik idag igen. Den ska jag äta till middag när jag har jobbat ikväll.

Har lagt ut ännu en månadsbild på pixbox. Fast jag har inte gått ner något. Det är skitsvårt att avstå fika på jobbet, speciellt när brukarna bjuder kan det vara känsligt att säga ifrån.

Fick brev från jobbet idag, och jag har femton (!!!) dagar semester att plocka ut. Jag hade blivit skitlycklig över tre. Haha. Har ingen aning om när jag ska ta det, innan nyår. Det är ju inte alls många dagar att vifta på. Jag jobbar liksom så lite redan innan. Över jul & nyår vill jag inte ta, jag vill jobba och få lite storhelgstillägg. Men jag ska kolla med dagis hur barnen ska vara lediga i höst och vinter, kanske kan jag ta semester då. Det värsta är ju att jag redan planerat in de sakerna jag vill göra, och sett till att jag enligt schemat inte jobbar då. Plättlätt när man har timecare. Men men, dagens i-landsproblem det där.

Den 1:e ska vi ha tjejdag. Låter lite fjompigt när man snart är 30, att ha "tjejdag". Men vafan. Kul ska vi ha i alla fall. Man får verkligen planera in det framåt i tiden så alla kan. Åh vad jag längtar efter att ses tillsammans med alla.

Nä, nu ska jag hämta kaffet och ladda upp lite bilder.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0