Kvällsnöje.

Försökte blogga från mobilen tidigare, men det det gick inte. Finns gratis interner här på hotellet, så jag sitter & läser lite tidningar nu.

Man är fullmatat med massa nya tankar, ja det är väl som det ska vara när man är på kurs. Så klart.

Igår hade vi en riktigt bra föreläsare som drev på hårt om engagemang, och bemötande. Han var kalsbra. Idag hade vi en annan typ av föreläsning, mer informationsinmatning. Nationalsocialismens uppbyggnad, skillnad sverigedemorkrater vs nationaldemokrater. Väldigt mycket politik, men också så intressant.

Konferansbuffe står uppdukad under hela dagen, där man kan förse sig med fikabröd, frukt eller mackor. Så mitt kaffeintag är konstant, vilket gör att jag i varje femminuterspaus måste springa och kissa. Sedan är det kalasbra mat, och halva nöjet med att bo på hotell är ju frukostbuffén, haha. Jag gillar att äta.

Men jag är helt däst efter middagen, lax var det. Supergott. Nyss delade sällskapet på sig, hälften skulle gå och lägga sig och hälften skulle in i någons rum och dricka vin.

"Någon", ja det är en donna här som jag retar mig på. Något enormt. Hon träffade en kille igår, som hon tog med sig på sitt rum. Ja, alla gör som dom vill med det. Men jeeez vad hon skryter om det. Om hur hon blir när hon "kommer igång", hur hon kan käfta och hur kaxig hon kan bli, hon hinkar vin och briljerar om hur full hon alltid är. Hon visar sin mobil som innehåller mängder med kontakter "ifall hon blir sugen". Att hon sedan i somras varit ute "tis, ons, fre och lör". Jag skulle inte bry mig ett skit om det, om det inte vore för att hon har två barn. En elvaåring och en åttaåring. Som hon skickar till mormor så fort hon vill ut och ha "mammakväll" som hennes son kallar det när hon drar ut. Åhh, jag tycker hon är så jävla dum. Hon tycker att hennes son är så lillgammal, för han vill byta till vinterdäck på hennes bil, för det tror han inte hon klarar. Hennes dotter kommer alltid med frukost till sin mamma, och kan inte sova om hon inte sett till att mamma har täcket på sig. Henne stackars barn får agera morsa åt sin egen mamma. Fattar hon inte vad hon ställer till med? Snacka om otrygga ungar, som inte ens kan lita på att deras mamma klarar sig. Han klarar inte av hennes snack, så jag ska också lägga mig. Och vara glad över att hon sitter längst bort i salen och jag slipper prata med henne.

Nä, nu ska jag ge mig av härifrån. Det sitter ett gäng med 50+ gubbar nedanför mig, och jag får dåliga vibbar av dom. Känns obehagligt.

Hejdå :-)

PS Grattis till kusin Sabina som fått sin lilla bebis :-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0